Wat doen wij - Cogas Zuid vacatures | Werken bij Cogas Zuid

Wat doen wij - Cogas Zuid vacatures

Cogas Zuid, niet meer weg te denken uit de tuinbouw

De naam Cogas Zuid zegt je hoogstwaarschijnlijk niets als je niet uit de tuinbouw komt. Maar laat je de naam in die wereld vallen, dan hoor je: “Oh ja, natuurlijk Cogas!” Als toonaangevend allround installatiebedrijf bieden we dan ook het totaalplaatje. Wij richten ons op het ontwerpen en installeren van warmte-, elektro-, klimaat- en watertechnische installaties voor tuinbouwprojecten.

Met dit totaalpakket aan technische systemen worden optimale klimatologische omstandigheden gerealiseerd op deze projecten. Samen met onze toeleveranciers lopen we voorop in de ontwikkeling en realisatie van duurzame, energiezuinige en milieuvriendelijke systemen. Zo realiseren wij de meest mooie projecten in Zuid-Nederland, België, Duitsland en soms zelfs buiten Europa. Maar er is meer, Cogas Zuid denkt verder. Innoveert. Zo hebben wij de Brightbox die ervoor zorgt dat bedrijven daglichtloos kunnen telen. Gaaf toch?

De voordelen voor de klant om voor Cogas Zuid als totaalinstallateur te kiezen zijn duidelijk: alle technieken onder één dak: vanaf het ontwerp tot de oplevering heeft de klant slechts met één installateur te maken. Ook na oplevering geeft dit zekerheid: zorgen voor service en onderhoud nemen wij uit handen.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert